top of page

Vilka är vi?

Johan, Chille, Martin och Fredrik heter vi som driver Incredible Cocktails.

Vi vill göra det enklare för dig att blanda goda cocktails oavsett om det är hemma eller i en bar. Vår första produkt heter Incredible Sour Mix, produceras i Sverige och baseras på syrliga svenska äpplen istället för långväga citrus.

Isn't it Incredible?

 

En varm sommardag 2020, med en kaffe och kaka i handen, började tre vänner prata om att skapa produkter som skulle göra det lättare att blanda goda cocktails i hemmen och i barer. Trion bestod av Johan, Chille och Martin och vi fann varandra tidigt i våra  karriärer som bartenders i Stockholm. Vi älskar cocktails och drivs av tanken på att göra dem mer lättillgängliga. Johan får en idé om en sour mix, Chille säger att den borde vara baserad på svenska äpplen och Martin säger kör! Företaget Incredible Cocktails bildas och efter månader av experiment, planering och fikamöten så buteljerades den 27 maj 2021 den första produkten, Incredible Sour Mix. Med det fantastiska mottagande av Incredible Sour Mix fick vi under hösten 2022 tillökning i Incrediblefamiljen av Fredrik, som gör oss redo för framtiden!

 

Vad är Incredible Sour Mix?

 

Incredible Sour Mix står för sötman och syran i en cocktail och är till för dig som vill göra perfekta mojitos, margaritas, daiquiris, whisky sours, svalkande lageritas eller alkoholfria drinkar – oavsett om du är hemma eller bakom en bar! 5 cl Incredible Sour Mix motsvarar standardmåttet 3 cl citrus och 2 cl sockerlag.

TEAMET

martin_edited.jpg

Martin, en god och glad kille! Älskar Mojitos och att snacka, vill ni ta in vår produkt i ert sortiment? Slå honom en signal!

Incredible Chille

Chille, produktutvecklare och cocktailnörd. Sociala media och många fler bollar än möjligt för de flesta. Samarbeten och co-labs, vänd er hit!

johan_edited.jpg

Johan, teknik och Piña Coladas. Fixar med webb och logistik, lager och produktion. Skriver ni i chatten är det säkert han som svarar!

bottom of page