top of page

Vilka är vi?

Johan, Chille, Martin och Fredrik heter vi som driver Incredible Cocktails.

Vi vill göra det enklare för dig att blanda goda cocktails oavsett om det är hemma eller i en bar. Vår första produkt heter Incredible Sour Mix, produceras i Sverige och baseras på syrliga svenska äpplen istället för långväga citrus.

Isn't it Incredible?

 

En varm sommardag 2020, med en kaffe och kaka i handen, började tre vänner prata om att skapa produkter som skulle göra det lättare att blanda goda cocktails i hemmen och i barer. Trion bestod av Johan, Chille och Martin och vi fann varandra tidigt i våra  karriärer som bartenders i Stockholm. Vi älskar cocktails och drivs av tanken på att göra dem mer lättillgängliga. Johan får en idé om en sour mix, Chille säger att den borde vara baserad på svenska äpplen och Martin säger kör! Företaget Incredible Cocktails bildas och efter månader av experiment, planering och fikamöten så buteljerades den 27 maj 2021 den första produkten, Incredible Sour Mix. Med det fantastiska mottagande av Incredible Sour Mix fick vi under hösten 2022 tillökning i Incrediblefamiljen av Fredrik, som gör oss redo för framtiden!

 

Vad är Incredible Sour Mix?

 

Incredible Sour Mix står för sötman och syran i en cocktail och är till för dig som vill göra perfekta mojitos, margaritas, daiquiris, whisky sours, svalkande lageritas eller alkoholfria drinkar – oavsett om du är hemma eller bakom en bar! 5 cl Incredible Sour Mix motsvarar standardmåttet 3 cl citrus och 2 cl sockerlag.

TEAM

martin_edited.jpg

Martin, a fun and happy guy! Loves Mojitos and talks a lot. Do you want to get hands on with our product? Give him a call!

Incredible Chille

Chille, product developer and cocktail nerd. Manages our social media and so much more. Co-ops and co-labs, this is your go to!

johan_edited.jpg

Johan, technology and Piña Coladas. Manages web and logistics, warehousing and production. 

bottom of page